Hej trädgårdsvän, vi vill hjälpa dig att lyckas i trädgården! I vår trädgårdsapp kan du samla allt om din trädgård på ett ställe. Ladda ner Gardenize trädgårdsapp här.

Program Nordiska trädgårdar

Vill du få ny, härlig trädgårdsinspiration och kunskap? Då är du välkommen till Gardenize monter på Nordiska trädgårdar! Inget andas vår som trädgårdsmässan i Älvsjö, och i år kan du möta våren tillsammans med oss. I vår trädgårdsgemenskap får du möta kända trädgårdsprofiler och få de senaste odlingstipsen från experterna själva. Möt Lotta Lundgren och Tove Nilsson från podden Jordkommissionen, Årets kvinnliga trädgårdsinspiratör Elin Lewenhaupt och Jessica Lyon från Odlings-TV. 

Garden fair - Gardenize

Öppettider Nordiska trädgårdar 2023: 

Torsdag 30/3: Klockan 9-18 

Fredag 31/3: Klockan 9-18 

Lördag 1/4: Klockan 9-18 

Söndag 2/4: Klockan 9-18 

Det här händer i Gardenize monter på Nordiska trädgårdar:

Gardenize hittar du i monter A12:18

(Se:

plant app
Jessica Lyon från Odlings-TV - Gardenize

Torsdag 30/3 kl. 13.30: Jessica Lyon, från Odlings-TV

Odla din mat!  

Hur kan du odla på balkong, terrass och i köksfönster för att leva hållbart och vara mer självförsörjande? Med skenande matpriser och inflation är det mer aktuellt än någonsin att självhushålla. Jessica från Odlings-TV är aktuell med boken Odla, och hon delar med sig av odlingstips för både nybörjare och proffs under den här trädgårdsstunden hos Gardenize.  

Föreläsning och frågestund. 

Odlingsexpert Elin Buren från Nelson Garden - Gardenize

Torsdag 30/3 kl. 15.00: Elin Burén, odlingsexpert hos Nelson Garden 

Nelson Gardens frönyheter och hur du lyckas med odlingarna  

Människor som odlar kommer närmare naturen, mår bättre och känner glädje och stolthet. Elin Burén, odlingsexpert på Nelson Garden, kommer till oss för att berätta om årets frönyheter och för att svara på alla dina frågor om odling. Ta chansen att förbereda dig inför årets odlingssäsong! 

Samtal och frågestund. 

Årets kvinnliga trädgårdsinspiratör Elin Lewenhaupt - Gardenize

Fredag 31/3 kl. 11.00: Elin Lewenhaupt, Årets kvinnliga trädgårdsinspiratör 

Årets kvinnliga trädgårdsinspiratör 2023 

Med en majoritet av rösterna kan självhushållaren Elin titulera sig Årets kvinnliga trädgårdsinspiratör 2023. Elin har gått från att vara mjölkbonde till att jobba med sin trädgård på heltid. Vad är hennes drivkraft och hur vill hon att framtiden ska se ut? Vi avslöjar även var vill hon donera vinstpengarna från årets utmärkelse. Möt Årets kvinnliga trädgårdsinspiratör 2023! 

Utdelning av diplom. 

Jordkommissionen - Lotta Lundgren och Tove Nilsson - Gardenize

Fredag 31/3 kl. 13.00: Lotta Lundgren och Tove Nilsson, podkasten Jordkommissionen

Odlarens lilla hemlighet. 

Matskribenterna Lotta Lundgren och Tove Nilsson från odlingspodden Jordkommissionen om att odla mat, att växa som odlare och maximera både smaken och skörden med hjälp av uråldriga kunskaper och ny teknik. 

Föreläsning och frågestund. 

Månadens Gardenizer

Lördag 1/4 kl. 13.00: Gunilla Alsiö, mångårig användare av trädgårdsappen Gardenize 

Gunillas 3 bästa tips för att lyckas med dina växter  

Som mångårig användare av vår trädgårdsapp, uppfinnare och ergonom så finns det ingen bättre än Gunilla att svara på alla dina frågor om hur du kan skapa din drömträdgård och lyckas med dina växter med hjälp av Gardenize som verktyg.   

Samtal och frågestund. 

Söndag 2/4 kl. 11.30: Ulrika Flodin Furås, trädgårdsjournalist

Odla ätbart och ytsmart på liten yta 

Hur kan du ytmaximera din odlingsplats och få både mer skörd och grönska på ett begränsat område? Ulrika Flodin Furås är trädgårdsjournalist, författare, fotograf och stadsodlare, och hon kan alla trixen i boken när det gäller ytsmart odling. Under timmen hos oss pratar hon om hur du kan lyckas med små odlingsytor. 

Samtal och frågestund. 

Trädgårdsmässa Nordiska trädgårdar - Gardenize

Varje dag hos Gardenize

Under hela mässan så finns Gardenize gänget på plats för att svara på frågor och visa nyheterna i appen. Väljer du dessutom att starta en Gardenize Plus prenumeration på plats så har du möjlighet att få en snygg goodiebag med frön med dig hem! Har du önskemål, förbättringar och synpunkter om appen är du hjärtligt välkommen förbi och prata med oss, vi ser fram emot att höra hur vi kan göra produkten ännu bättre.

Varmt välkomna, hoppas vi ses!  

GARDENIZE TRÄDGÅRDSAPP

En odlarkompis med gröna fingrar och fotografiskt minne.

Gardenize är en app för trädgård och odling som hjälper dig att överblicka, förstå och utveckla din trädgård och dina odlingar.

Ordning och reda gör det enklare att lyckas och Gardenize strukturerar all information och gör den sökbar. Du får dessutom tips och inspiration av andra Gardenizers över hela världen.

Gardenize är gratis att använda. Du kan ladda appen från App Store eller Google Play, eller skapa ett konto direkt i webbappen i din webbläsare.

Lär känna Gardenize bättre här.

Gardenize garden app

Fler lästips från Gardenize

Get Gardenize in App store
Google-Play

Bilder som publiceras på Gardenize hemsida tillhör Gardenize AB och får inte användas utan tillstånd.