Lyckas i trädgården med Gardenize trädgårdsapp!

Behöver du hjälp att komma i gång i trädgården, eller vill du bara få stenkoll på allt som ska göras? Gardenize trädgårdsapp hjälper dig att få koll på trädgården med trädgårdskalendern och att-göra-listor! Ska vi sätta i gång?

Kom i gång i trädgården!

Med växtkollektionerna, där vi erbjuder skräddarsydda, digitala paket med färdiga växter och att göra listor, hjälper vi dig i gång i trädgården. Genom att svara på några enkla frågor om vad som intresserar just dig, hur mycket tid du har och vilka ambitioner du har i din trädgård, erbjuder vi ett paket som passar just dig, dina förutsättningar och din odlingsyta. Med expertråd från våra trädgårdsdesigners och trädgårdsmästare hjälper vi dig i gång med odlandet på ett enkelt sätt.

Oavsett om du vill odla ätbart, vackra blommor, på liten yta i krukor eller bara önskar en lättskött trädgård, så ger vi dig kunskap om jord och kompost, förberedelser och planering, växtsjukdomar och ohyra och vi kommer guida dig i djungeln av biologisk bekämpning.

Enklare trädgårdsarbete med verktyg

Trädgårdskalender, att-göra-lista och digitala växter

Med den nya smarta kalenderöversikten, att-göra-listan och färdiga växtkort i din digitala trädgård kommer du lyckas i trädgården och med dina verkliga växter i ett nafs! Vi kommer hjälpa dig att komma ihåg när du ska vattna, skola om och gödsla.

Vi kommer att hjälpa dig att minnas namnen på dina rosor, sommarblommor och fruktträd. Du kan kolla upp var du grävde ner dina blomsterlökar, vilket datum du sådde förra årets grönsaksfröer och när du satte potatisen. Du slipper undra om de spirande bladen i rabatten är ogräs eller perennen du fyndade i höstas. Du kan utbyta erfarenheter med andra odlare i din odlingszon, eller inspireras av våra egna trädgårdsexperters bästa tips och råd just nu.

Trädgårdsplanerare

Nybörjare eller erfaren trädgårdsentusiast?

Oavsett om du är nybörjare, har hållit på med trädgård några år eller om du redan är ett fullblodsproffs, så kommer Gardenize trädgårdsapp hjälpa dig vidare i din odling och med ditt trädgårdsintresse. Med vår helhetslösning för din trädgård kommer du i gång med utvalda växtpaket, och när du sedan fortsätter att vårda din digitala trädgård och lägger in alla dina växter, kommer vi se till att du aldrig glömmer en växt igen.

Följ utvecklingen från frö till skörd i din digitala trädgårdsdagbok!

Gardenize är en digital odlingshjälpreda som ger dig överblick, förståelse för och möjlighet att utveckla din trädgård. Tekniken är ny men principen gammal: För att växa som odlare måste du kunna följa hur din trädgård och dess växter svarar på det du gör.

Om du redan brukar dokumentera din trädgård vet du hur värdefullt det är att kunna gå tillbaka och se vad du gjort, när och var. Fördelen med en digital trädgårdsdagbok är att all information blir sökbar och prydligt paketerad med bild, plats och datum, och allt är samlat på ett och samma ställe. Varje gång du använder appen, bygger du vidare på ditt kartotek över växter, rabatter och odlingar, och skapar en historik över det som hänt i din trädgård.

Odlingssäsongen är här, vad sägs om att sätta i gång genast?

Med Gardenize håller jag koll på vilka blommor jag har var, både inomhus och i trädgården. Och nu kan jag bättre planera inför nästa sommar med samplanteringar då jag lägger in sommarbilder på mina växter så jag bättre kan kombinera färgerna.

– Kattiz

Kryddörter

Har du frågor eller feedback till oss?

Skriv till oss på: contact@ gardenize.se 

GARDENIZE TRÄDGÅRDSAPP

En odlarkompis med gröna fingrar och fotografiskt minne.

Gardenize är en app för trädgård och odling som hjälper dig att överblicka, förstå och utveckla din trädgård och dina odlingar.

Ordning och reda gör det enklare att lyckas och Gardenize strukturerar all information och gör den sökbar. Du får dessutom tips och inspiration av andra Gardenizers över hela världen.

Gardenize basfunktioner är gratis att använda. Du kan ladda appen från App Store eller Google Play, eller skapa ett konto direkt i webbappen i din webbläsare.

Gardenize garden app

Fler lästips från Gardenize

Get Gardenize in App store
Google-Play

Bilder som publiceras på Gardenize hemsida tillhör Gardenize AB och får inte användas utan tillstånd.