Gardenize logga

Pressmedelande

3 juni 2019

Lycka för alla trädgårdsälskare – den digitala trädgårdsdagboken Gardenize lanseras på ny plattform.

Tre år efter att Gardenize trädgårds-app lanserades i App Store släpps nu tjänsten för alla trädgårds- och odlingsälskare även för användning på datorn. En mycket efterlängtad funktion! Den nya plattformen ingår i Gardenize PLUS som innehåller fler smarta funktioner samtidigt som möjlighet till större skärm ger bättre överblick.

 

Vi utvecklar alltid efter våra användares önskemål och en webbversion har länge stått högt på önskelistan” säger Jenny Rydebrink, grundare av Gardenize.

 

Med Gardenize PLUS i webbversion blir de mycket enklare att få en överblick och hantera sin ”Garden management”. Användarna får möjlighet att enklare planera sitt trädgårdsarbete framåt, så att rätt moment utförs vid rätt tidpunkt.

 

Många av våra användare tycker att det är jobbigt att använda tangentbordet på mobilen, det är inte anpassat för längre noteringar och med webbversionen löser vi det problemet.” fortsätter Jenny.

 

En förutsättning vid utvecklingen av den nya tjänsten har varit att användaren ska kunna logga in med samma kontouppgifter och se samma information som i mobilen. När man loggar in på webben kommer man att känna igen sig; samma funktionalitet finns där och man gör på samma sätt – fast enklare. Arbetet med att utveckla tjänsten pågår löpande och nya funktioner kommer lanseras efter hand.

 

Gardenize har sedan lanseringen haft en stadig tillströmning av användare och numer finns de i hela världen. Gardenize är ett enkelt och praktiskt verktyg som hjälper till att komma ihåg vilka växter man har i sin trädgård, hur man bäst sköter dem och vad man har gjort för trädgårdsarbete. I appen finns också ett inspirations och kunskapsflöde och användare kan connecta med andra användare. På så vis kan de följa varandras trädgårdar och odlingar.

Bildmaterial att ladda ner: klicka här

Kontakt:

Jenny Rydebrink

jenny.rydebrink@gardenize.se

Telefonnummer: +46 707 20 89 11

Så här säger användarna:

”I am so thrilled to have eventually found the best gardening app ever! I have tried so many over the years and have always given up due to lack of practicality. Now finally, an ’organizing’ mind has provided what I have been looking for – the name says it all and I am very impressed. Also, I am so excited to know that the practical application is going to help me to be successful!”

Michelle, UK