Gardenize PLUS – för alla trädgårdsälskare

Gardenize garden app for web and mobile

Vår resa

När vi drog igång Gardenize anade vi att det fanns ett stort behov av en digital trädgårdsdagbok. Vi hade rätt.

Den 28 april 2016 var den stora dagen då vi släppte den första versionen av Gardenize trädgårdsapp på Google Play. I juni samma år så kom Gardenize till alla iPhone-användare i AppStore.

Sen dess har mycket hänt och vi har fortsatt att utveckla Gardenize. Vi har lagt till och tagit bort funktionalitet, allt baserat på vad våra hjältar, användarna, har efterfrågat. En av de större förändringarna kom under våren 2018 – VÄNNER. I och med det blev det möjligt för vänner att kika in i varandras trädgårdar och följa varandras trädgårdsarbete.

Nu tar vi nästa steg och lanserar Gardenize PLUS, så att du enkelt kan arbeta även på datorn!

Att enkelt hålla koll på sin egen trädgård och dokumentera med anteckningar och egna bilder, så som den faktiskt ser ut, är fortfarande kärnan i Gardenize. Här samlar du din egen trädgårdsverklighet och behöver inte tävla med photoshoppade eller instagramfiltrerade skrytbilder.

Att ha sina växtbilder samlade, kategoriserade och enkla att hitta – separerade från semesterfoton och födelsedagsbilder – älskas av våra Gardenizers.

Och om vi får skryta lite, så är Gardenize faktiskt världsbäst på just detta. Till och med genialisk. I alla fall enligt kommentarerna i App Store och Google play.

Gardenize PLUS

Nästa steg – Gardenize PLUS

Nu har det har gått tre år sedan lanseringen och vi tar Gardenize till nästa plattform – webben.

Vi gör det genom att skapa en ny nivå av Gardenize som vi kallar Gardenize PLUS. Till en början så är den största skillnaden mellan ett vanligt Gardenize konto och Gardenize PLUS, just att man kan logga i även på datorn, vilket ger fördelarna med att man får större skärm och riktigt tangentbord att skriva på. Men vi ser även att många andra efterfrågade funktioner, t.ex. planering av trädgårdsprojekt, passar bättre att jobba med just på en dator. Och på sikt kommer vi lägga till ytterligare funktionalitet både på webben och i mobilapparna som kommer ingå i PLUS-abonnemanget. Ett par exempel är att det blir möjligt att vara flera som hanterar samma konto och att man kommer kunna ha flera trädgårdar knutna till samma inloggning.

Vill du läsa mer om Gardenize PLUS så kan du göra det här.

Prova gratis i 14 dagar

De första 14 dagarna är dessutom alltid gratis, så om du ångrar dig inom en vecka, är det enkelt att säga upp abonnemanget och du betalar inget. Du kan när som helst avsluta din prenumeration med en enkel knapptryckning.

Gardenize Trädgårdsdagbok

Gardenize är en digital trädgårdsdagbok där din egen trädgård och odling står i fokus. Du samlar smidigt all information om just dina växter, dina växtplatser och dina trädgårdsaktiviteter på ett ställe. Både bilder och anteckningar.

Du kan ladda ner Gardenize gratis från App store eller Google play. För att använda Gardenize på datorn så kan du klicka här och så kommer du till inloggningssidan. För att använda Gardenize på datorn behöver du ett Gardenize PLUS konto som du får för introduktionspriset 39:-/månad.

Du kan hitta mer information om Gardenize på hemsidan.

Get Gardenize in App store
Google-Play
Logg in på Gardenize webbapp för trädgård
Gardenize Press info

Bilder som publiceras på Gardenize hemsida tillhör Gardenize AB och får inte användas utan tillstånd.