Gardenize deltog i första omgången av Startup-Sweden

Startup-Sweden är Tillväxtverkets initiativ att stötta och stärka unga svenska startups som genomfördes för första gången våren 2016. I denna första omgång deltog även Gardenize tillsammans med 9 andra startups från hela landet. Programmet som var en vecka, genomfördes i Tillväxtverkets nya lokaler i Stockholm och var en riktigt boost för Gardenize framåt. Vid denna tidpunkt hade Gardenize ännu inte lanserat någon produkt, utan hade endast en extremt tidig testversion tillgänglig.

Tack vare deltagandet i programmet så fick företaget många värdefulla kontakter som annars hade tagit lång tid att få. Tex fick vi en bättre insikt i vilka vägar som står till buds när det gäller investeringar och finansiering, vilka olika aktörer som rör sig på marknaden och hur de tänker. Senare så blev dessa kontakter även dörröppnare på tex Slush och Sweden DemoDay, och tack vare tips om hur man nätverkar så blev det pris i form av Growth Award.

Dessutom fick vi kontakt med media på bla Breakit som även skrev en artikel som företaget. Den kan du läsa här.

Startup-Sweden
Gardenize intervju i Breaktit

 

Nu har Tillväxtverket skrivit och publicerat en intervju som du gärna får läsa här.

Här är även en film som spelades in under veckan som programmet pågick.

Om du är mer intresserad av programmet och att läsa andras erfarenheter titta gärna in på denna länk. För att söka till programmet så klickar du här.

 

Här hittar du alla Gardenize nyheter.

 

/Jenny