Gardenizeteamet växer!

För att möta våra expansionsplaner så har vi nu utökat Gardenize  team med nya, växtkrafter!

Josefin Wulff, Gardenize

Josefin Wulffs stora passion i livet är trädgård och odling kombinerat med digitala medier. Efter att ha jobbat som teknisk projektledare inom IT och produktion på SVT och läkemedelsbolaget Octapharma i ett tiotal år sökte hon nya utmaningar. Hon bestämde sig för att läsa Digital Business på Hyper Island och samtidigt utbilda sig till trädgårdsmästare vid Skillebyholms deltidsutbildning.

I samband med att Josefin började sin utbildning på Hyper Island så satte hon upp ett mål för sig själv – att jobba med digitala produkter/tjänster för trädgård och odling.  Under våren 2017 tog Josefin kontakt med Gardenize och ömsesidigt tycke uppstod omedelbart. Josefins genuina intresse för trädgård, user experience design, sociala medier och digitala lösningar i kombination med en stor lyhördhet för trädgårdsintresserades behov är en klockren matchning och komplement i Gardenize teamet.

Följ gärna Josefin på Instagram där hon går under sitt alias: @hypergardener.

Gardenize Team Jessica Lyon

Jessica Lyon är känd för stora delar av trädgårdssverige tack vare Youtubekanalen OdlingsTV som hon startat och drivit sen 2014 samt framträdanden i bla SVT, som moderator på mässor mm.

Jessica har alltid haft trädgård och odling som passion i livet, men tog omvägen via bilindustrin, där hon arbetade med sponsorfrågor, events och lanseringar.

Jessica har tack vare sin mångåriga arbete i branschen ett stort kontaktnät inom hela trädgårds- och odlingsbranschen, både i Sverige och utomlands. Hon arbetar även med PR/Media och strategisk marknadskommunikation i egna bolaget A Brand New Story AB.

Följ gärna Jessica och OdlingsTV på Instagram och YouTube.

Gardenize Team, Gustav Martner

Gustav Martner tar plats i Gardenize styrelse där hans kreativa ådra med känsla för och erfarenhet av digitala plattformar är ett stabilt tillskott i styrelsen. Gustav blir en utmanande sparringpartner som ställer de rätta frågorna, har de rätta kontakterna och driver oss alla till att tänka stort, tänka globalt och tänka nytta för alla som skall använda Gardenize.

Gustav drivs av ett stort samhällsengagemang, skriver återkommande för olika medier och är rådgivare till olika beslutsfattare gällande digitala trender. Läs gärna Gustavs artiklar på tex Aftonbladet eller följ honom på Twitter och Instagram.

Här kan du läsa om resten av Gardenize team.