På onsdag 18 oktober hittar du Gardinze på scen på StockholmFoodMovement

StockholmFoodMovement är en rörelse som vill påverka och bygga framtidens ledare inom matindustrin. Genom att dela kunskap och inspiration och genom att agera lokalt så strävar gruppen mot att matproduktionen i världen kan göras mer hållbar. Gruppen kommunicerar framför allt genom en Facebookgrupp med i nuläget ca 400 medlemmar.

På eventet Stockholm Food Movement >> Autumn Abundance är Jenny Rydebrink, grundare av Gardenize inbjuden att tala, och kommer då berätta om Gardenize resa och hur hon tror att en app för trädgård och odling kan stimulera, motivera och inspirera användarna till att odla sin egen mat, så närodlat och ekologiskt som det kan bli!

 

Här hittar du mer information om och anmälan till eventet.

Här kan du läsa mer om Gardenize på hemsidan.

Gardenize logo