Gardenize ställer ut på Elmia Garden 4-5 oktober 2017.

Du hittar oss på Elmia Garden i D-hallen, monterplats D06:51

Gardenize på Elmia Garden

Gardenize trädgårds-app är en svenskutvecklad app som hjälper användarna att hålla reda på och komma ihåg vad man gör i sin trädgård. I appen så noterar man vilka växter man har, sina olika växtplatser samt vilka aktiviteter man gör. Allt hanteras smidigt i mobiltelefonen där ens egna bilder talar sitt tydliga språk och tillsammans med snabba anteckningar får man full koll på sin trädgård.

Gardenize B2B erbjudanden

På Gardenize arbetar vi nu med att ta fram flera olika erbjudanden för samarbeten med företag i trädgårdsbranschen. I Sverige har Gardenize 18 000 användare som har skapat konto och ca 1/3 använder appen regelbundet.

Här är lista på vad vi kan erbjuda:

FÖR: PRODUCENTER AV FRÖER, LÖKAR OCH PLANTOR

Få rapporter om hur era produkter används på riktigt  – genom att dela med er av er växtinformation så att den blir användbar för användarna av Gardenize, så kan vi sammanställa rapporter om hur produkterna används (anonymt så klart) värdefull input i tex marknadsföring och produktutveckling. Dessutom så länkar vi till er hemsida med er logga och web-adress direkt i appen och ger på så sett er cred för att ni delar med er av informationen.

FÖR: WEBBUTIKER

För e-handelsföretag inom trädgårdsbranschen som säljer fröer, lökar och växter finns möjligheten att koppla sin shop direkt till Gardenize. Kunderna kan då välja att ”Spara i Gardenize” för alla sina växter som de beställer. Detta blir en extra tjänst till kunderna, då de får en pushnotis och sen enkelt importerar bild och text om produkten (samma som på hemsidan). Det kommer framgå i appen var de har köpt produkterna så att de enkelt hittar tillbaka om de vill beställa mer. Som webbutik kan du även få rapporter på hur produkterna används.

FÖR: INFLUENSERS (BLOGGARE, YOUTUBERS, PODCASTAR)

Dela era inlägg i Gardenize inspirationsflöde och få större spridning. I Gardenize inspirationsflöde samsas trädgårdsinspiration som man kan läsa, titta på eller lyssna till. Inläggen är fullt fokuserade på trädgård och odling och ligger kvar i den kronologiska ordning som de publiceras och försvinner inte i avancerade algoritmer (som på Facebook). Flödet länkar till sidan där publiceringen skett och driver på så sätt trafik till den egna sidan.

FÖR: ALLA FÖRETAG I TRÄDGÅRDSBRANSCHEN

Sponsra inlägg baserat på intresse eller geografisk plats och annonsera i våra nyhetsbrev via mail. I vårt inspirationsflöde kommer vi öppna upp för möjligheter att nå användarna med sponsrade tips och inlägg. De får extra skjuts av pushnotiser.

FÖR: TRÄDGÅRDSMÄSTARE, TRÄDGÅRDSSKÖTARE OCH TRÄDGÅRDSDESIGNERS

För dig som sköter eller planerar andras trädgårdar, så är Gardenize ett bra verktyg att använda för att dokumentera tex före och efterbilder, vad de olika växterna heter och hur de skall skötas, lägga in påminnelser om att beställa tid för beskärning, vattning, lökplantering mm.

FÖR: BUTIKER OCH GARDEN CENTERS

Boka upp Gardenize för presentation och demonstration i samband med kundevent. Vi kommer gärna till ert event och kan presentera på scen eller vid ett monterbord beroende på vad som passar bäst. Vi ger demonstrerar då appen och hjälper användarna att komma igång.

FÖR: TIDNINGAR OCH MAGASIN

För web-versioner av tidningar/magasin kan inlägg gärna delas i Gardenize inspirationsflöde.

 

BOKA EN TID SÅ VI INTE MISSAR VARANDRA!

Hör av dig till: jenny.rydebrink@gardenize.se eller 070-7208911, för att boka en tid att träffas på Elmia Garden mässan.

Gardenize_profilbild
Jenny Rydebrink

Gardenize är NOMINERAD till ÅRETS TRÄDGÅRDSPRODUKT som du kan läsa mer om här.

Gardenize Trädgårdsapp nominerad till Årets Trädgårdsprodukt 2018 Elmia

 

Du kan ladda ner Gardenize här:

Gardenize App Store Gardenize Android Google Play