Välkomna till årets Bokmässa och träffa Jenny från Gardenize.

Nu till helgen är det bokmässa i Göteborg och på plats på scenen ”Trädgårdsscenen” kan ni lyssna när Jenny berättar historien om hur trädgårdsappen Gardenize kom till och få användbara tips om hur du skapar din digitala trädgårdsdagbok och får ut det mesta möjliga av den.

Ni hittar Jenny på trädgårdsscenen: fredag förmiddag klockan 10.00, eller lördag eftermiddag klockan 17.30

Jenny Rydebrink Gardenize

Se gärna till att vara på plats tidigt för på fredagen kan ni hinna lyssna på trädgårdsprofilen Gunnel Carlson som berättar om hur det är att vara med och öppna sin trädgård för besökare genom att vara med i evenemanget Tusen Trädgårdar,

Bokmässa

Och på lördagen så kan ni lyssna på  Jonathan Naraine från Grow Gothenburg, som kommer berätta om nya sätt att odla på nya platser.

 

Läs mer om Gardenize här.