Äntligen är vårt avtal med Gardena klart. Vi har diskuterat fram och tillbaka under våren om hur vi bäst skall göra för att dra nytta av varandras styrkor och nu har vi fått det på pränt och kört igång. Superkul!

Så pressmeddelandet nedan går ut idag!

/Jenny

PRESSMEDDELANDE:

Det Göteborgsbaserade start-up-företaget Gardenize, som har utvecklat en app för trädgårdsintresserade, med visionen att bli den optimala trädgårds-appen, satsar på marknadsexpansion och har skrivit ett samarbetsavtal med Gardena, en division inom Husqvarnakoncernen, och som är marknadsledande inom bevattning och trädgårdsverktyg i Europa och som är representerat i mer än 80 länder över hela världen.

Målet med samarbetet är att få intresset för trädgård och odling att växa, genom att förena sina marknadsföringsinsatser och att första skedet promota Gardenize på den tyska marknaden.

”Vi är verkligen glada över detta samarbete, och vi ser det som ett första steg i en långvarig relation som kommer att gynna båda våra organisationer och alla som älskar trädgård.” säger Jenny Rydebrink, VD och grundare av Gardenize.

”Vi är exalterade över att vara partner med Gardenize och över att ta trädgårdsantecknandet till en helt ny nivå!” säger Stephan Waldeis, Digital Marketing Manager på Gardena.

För mer information kontakta:

Jenny Rydebrink, VD

jenny.rydebrink@gardenize.se, +46 707 20 8911
eller
Heribert Wettels, Director Public Relations
heribert.wettels@husqvarnagroup.com, +49 731 490-513