Varje år så utser Elmia Garden, vilken produkt som skall vara årets trädgårdsprodukt. Fem produkter nomineras lagom till Elmia Garden-mässan i Jönköping 4-5 oktober och vinnare utses lagom till trädgårdssäsongen 2018.

I år är Gardenize Trädgårds-app en av de nominerade produkterna.

Om Gardenize Trädgårds-app

Gardenize är en app där man dokumenterar sin egen trädgård – sina växter, sina växtplatser och vad man gör i sin trädgård. Den första versionen av Gardenize släpptes sommaren 2016 och har blivit enormt uppskattad av sina användare. All utveckling har gjorts i nära samarbete med användarna, framför allt genom facebook-gruppen Trädgårds-app Gardenize där man kan ställa frågor och komma med förslag på förbättringar. I Gardenize finns dessutom en databas med växtinformation, ett flöde med inspiration och man får tips och påminnelser.

Gardenize fortsätter att utvecklas och i kommande uppdateringar så kommer efterfrågade funktioner som att kunna exportera och skriva ut sin information, planerings- och kalenderfunktion samt sociala funktioner där man kommer kunna dela med sig av sin trädgård till andra.

Gardenize finns på svenska och ytterligare 5 språk, och har som ambition att bli en komplett app för alla trädgårdsintresserade i såväl Sverige som internationellt. Nyligen slöt Gardenize avtal med Gardena, marknadsledande på trädgårdsverktyg och bevattning i Europa, om att genomföra gemensamma marknadsföringsinsatser.

Du kan läsa mer om Gardenize på: www.gardenize.com

 

Jury och regler för Årets trädgårdsprodukt

Produkterna bedöms av en jury bestående av erkända namn som Simon Irvine, trädgårdsdesigner på Läckö Slott, Christina Säll, Hemträdgården samt Magnus Åström, Creative Director på Blink. De nominerade bidragen visas i en utställning på Elmia Garden och den slutliga vinnaren offentliggörs sedan vid en pressträff på våren, lagom till trädgårdssäsongens start. Alla de stora facktidningarna, och många dagstidningar, har skrivit om de produkter som hittills fått utmärkelsen.

 

Ska du besöka Elmia Garden?
BOKA EN TID SÅ VI INTE MISSAR VARANDRA!

Hör av dig till: jenny.rydebrink@gardenize.se eller 070-7208911.

Gardenize_profilbild

 

Du kan ladda ner Gardenize här:

Gardenize App Store Gardenize Android Google Play

Gardenize ställer ut på Elmia Garden i D-hallen, monterplats D06:51. Kom gärna förbi och hälsa om du är på plats!

Läs mer här.