Hej,

Vill bara påminna om vikten av att hela tiden uppdatera Gardenize-appen (och andra appar med för den delen) till senaste version. Det bästa är om man ställer in sin mobil eller läsplatta så att den automatiskt hämtar nya versioner när det finns tillgängligt.

På så sätt säkerställer man att man får appen bug-fixad och att de senaste funktionerna finns tillgängliga.

Om man väntar för länge med att uppdatera finns det en risk att den senaste versionen som finns tillgänglig inte längre är kompatibel med den gamla man själv har installerad och då kanske appen slutar att fungera.

Så se till att du alltid uppdaterar dina appar när mobilen/paddan föreslår det!

Här är länkar till App store respektive Google Play Store, där du hittar senaste versionerna:

Appstore

Play store

Hälsningar
/Jenny