Jag går på en del så kallade Start-up event, och det är sällan jag träffar på någon som har nya idéer vad gäller trädgård eller odling, men denna vecka var det annorlunda!
Idag fick jag chans att träffa den helsköna tjejen Rebecka, som har dragit igång initiativet: Co-Grow, som bygger på idén att en person som är intresserad av trädgård eller odling, skall kunna koppla ihop sig med en annan person som har en trädgård som hen inte kan, vill eller orkar ta hand om själv! Fiffigt – eller hur!

Om du är nyfiken att veta hur det fungerar så gå in på deras hemsida: http://www.co-grow.org/ eller titta på youtube klippet nedan.

Och självklart tänker jag att detta är en klockren match gentemot Garadenize. För som odlare kan du ju dokumentera vad du gör i Gardenize, och genom att dela kontot så kan trädgårdsinnehavaren följa vad som händer i den egna trädgården! Hur grymt som helst!

 

/Jenny