Det är alltid roligt att träffa nya människor, särskilt när de kommer med spännande och kreativa idéer. Denna veckan var jag på Sweden Demo Day, som anordnas av bland andra Tillväxtverket och Almi. Här fick flera hundra små, nystartade teknikbolag möjlighet att visa upp sig och presentera sina idéer för tex investerare och organisationer som kan hjälpa till att utveckla företagen vidare. Företagsidéerna har stort spann och vill tex lösa problemen med  tex överskottsmat från restauranger, inläraning för barn, pappershantering inom byggbranschen mm.

Antalet tekniska idéer kopplade till trädgård lyser dock svagt, så från Gardenize gör vi vårt bästa med att skina och sprida ljus. Denna gång lönade det sig extra bra eftersom vi tilldelades ett av Tillväxtverkets priser: ”Bästa Hustler”!

 

Gardenize
Gardenize ”Brown paper”

 

Mikael Damberg på Sweden Demo Day
Näringsminister Mikael Damberg talar på Sweden Demo Day.
Gardenize är med som utsällare på Sweden Demo Day 2016-12-14