Jag har nu fått in de flesta av mina växter (107 st) och mina växtplatser (29 st) i Gardenize så det är lätt att lägga till nya händelser i dagboken allt eftersom jag grejar i trädgården.

I dag tex, var jag ute och plockade gurkor i växthuset, och eftersom jag tycker det är intressant att veta hur många gurkor jag får av de olika sorterna så la jag in att jag skördat 4 + 1 minigurkor och 1 vanlig gurka. Jag la även in hur mycket de vägde (lite nördigt, jag vet). Men när säsongen är slut så kan jag följa upp hur många gurkor jag har skördat av de olika sorterna.

Screenshot_20160716-153906

Ute i växthuset passade jag oxå på att gödsla, och jag la in det som en händelse. Det gäller ju att inte gödsla varken för ofta eller för sällan, och för mig som har minne som en guldfisk och brukar det bli lite hipp som happ eftersom jag alltid glömmer när jag gödslade senast. Men nu jag såg att det var den 5 juli som det blev påfyllning av näring så nu var det hög tid nu att göra det igen!

Screenshot_20160716-154217      Screenshot_20160716-153806

Allt för denna gång!

Ha en skön dag.

/Jenny