App för ordning och reda i trädgården

Gardenize premium

Att minnet är bra men kort är vi många som är överens om. Trädgårdsarbetes många mentala noteringar har en förmåga att spårlöst försvinna från minnesbanken, men detta ska Gardenize app för trädgård råda bot på.

Hur mycket man än älskar att påta i trädgården är vi nog många som flera gånger tänkt att man ska minnas att det var i augusti som äppleträdet beskars eller att det var Pionvalmo man planterade vid brevlådan, för att sedan ändå blanda ihop augusti med oktober och inte ha den blekaste aning om vad som börjat gro vid brevlådans fot. Jenny Rydebrink var en av dem och funderade över om det inte fanns ett enklare sätt att hålla ordning på sina växter och trädgårdsaktiviteter.

”Jag går ju ständigt runt med min mobil i fickan, borde jag inte kunna hålla koll på min trädgård i den? Jag började leta efter appar men blev besviken på utbudet. De saknade funktionerna jag sökte eller så var de engelskspråkiga och kantiga. Jag ville ha en app som var enkel att använda och som kändes precis lika blomstrande och levande som min trädgård.”

Jenny gjorde slag i saken och utvecklade Gardenize, Sveriges första trädgårds-app där du och din trädgård är i fokus. I appen fyller du enkelt i information om dina växter, dina växtplatser och trädgårdsaktiviteter genom bilder och noteringar. Fota växterna och följ deras utveckling, håll koll på vad som såtts och dokumentera skörden. Appen har snabbt blivit en succé hos hemmaodlare och trädgårdsfantaster. Gardenize finns tillgänglig på både Google Play och AppStore. Ladda hem den idag och ha din trädgård med dig vart du än går.

Ladda ner och testa gratis

Skapa ett konto och samla all din trädgårdsinformation på ett ställe. Så kommer du komma ihåg namnen på alla dina växter och var du planterat dem.

Gardenize app för trädgård fungerar lika bra för odling av ätbart som för fruktträd, prydnadsbuskar och perenner. Sök i växtdatabasen för att hitta bild och information om dina fröer frossa i inspirationsflödet för att lära dig mer om både trädgård och odling.
Gardenize är dessutom på svenska.

Se hur Gardenize fungerar

Klicka på länken vid sidan så kommer du till en YouTube-film som visar hur man börjar använda Gardenize genom att lägga in sin första växt. Läs mer om Gardenize på hemsidan.