4 väldigt intensiva dagar blev det på Liseberg i helgen med ett besöksantal som överskred förväntan.

Det började med strålande sol på torsdagen och fredagen och det var då alla rutinerade trädgårdsentusiaster tog chansen att fynda blommor, honung, flaggor mm som hör trädgården till och många stannade till hos oss för en presentation av Gardenize. Vi visade hur man skall använda appen genom att lagra bilder på sina växter, sina växtplatser och sina olika händelser i trädgården så att det blir en dagbok. Intresset var väldigt stort och trots att vi hela tiden var tre som bemannade vårt trädgårdsstånd så hann vi inte visa alla som var intresserade och hann inte hälsa på alla som kom på besök. Många hade redan hört talas om Gardenize på olika sätt, vilket var extra roligt att höra – ryktet börjar sprida sig!

På lördag och söndag var det lite svalare och trots att jag hade laddat med långkalsonger fick vi beställa leverans av fleecetröjor och värmefläkt vilket värmde gott! Värmefläkten visade sig dessutom vara ett lyckodrag med att locka ytterligare intresserade till vår visning:-). Publiken under helgen var mer familjer, men även här visade sig intresset vara stort för odling och för att använda mobilen för att komma ihåg vad det är man gör i trädgården.

Eftersom iPhone versionen tyvärr inte är riktigt klar (den är dock ute på test!!) så fick vi samla in e-post adresser till iPhoneanvändarna, och det blev en låååång lista!

Vi hade dessutom en tävling där man kan vinna presentkort på Blomsterlandet. Återkommer med vinnarna i nästa inlägg!

Här är några bilder från våra intensiva dagar.

Och självklart vill jag rikta ett soooort tack till Susanne, Mona och Lena som gjorde ett fantastiskt jobb med att presentera Gardenize för alla intresserade besökare!

20160512_123246 20160512_170503 20160513_100412

20160514_095457  20160514_140417 20160515_111033

//Jenny