Äntligen börjar det spira ordentligt i trädgården. I morse sken solen och jag passade på att gå ut och ta några bilder på växter som jag ännu inte lagt i Gardenize.

Och det är först nu som jag inser hur många olika växter vi faktiskt har hemma hos oss. Vi har visserligen ganska många kvadratmeter tomt, och vi har försökt göra det lätt för oss med att buskar och perenner som inte behöver så mycket skötsel, men det är ändå roligt att komma ihåg vilka växter det är vi har. Tex har jag satt en söt liten rosa näva som en marktäckare ute vid vägen, och eventuellt kommer jag behöva komplettera, för det ser lite glest ut. Så nu önskar jag att jag hade sparat lappen som kom med krukorna eller tagit en bild på den så att jag kunde köpa fler av samma sort.

De växter som jag har fyllt på med idag är: vildplommon, kornell, havtorn, näva, jordgubbar, ölandstok, spirea, lavendel och rosentry.

Screenshot_2016-04-23-11-03-24

Rosentryn har jag klippt ner ganska hårt, för den har sett så trist ut de senaste åren. Jag tror att den står för torrt och för trångt och skulle trivts bättre någon annan stans. Men nu ser den ut att komma så fint, så den får nog en andra chans.

Screenshot_2016-04-23-11-20-27 Screenshot_2016-04-23-11-20-19