Gardenize vinner tävlingen ”Pitcha din idé”

Almi företagspartner regelbundet tävlingar som uppmuntrar till entreprenörskap och företagande och en av dessa är ”Pitcha din idé”. Tävlingen genomförs på många olika platser i landet, och Gardenize deltog i tävlingen i Skövde.

Med motiveringen ”En idé som uppmuntrar till skaparglädje på ett modernt och socialt sätt samtidigt som det odlar intresset för utemiljön.”

Vinnaren av Pitcha din idé Skövde är Gardenize!​

14 Oktober 2015 deltog Gardenize i en tävling anordnad av Almi där entreprenörer har möjlighet att pitcha sin idé inför en professionell jury, och vi gick segrande därifrån! Fantastiskt roligt och priset på 15000:- används nu till att start med programmering och utveckling av Appen.

Pitcha din idé

Mycket har hänt med Gardenize sen detta första erkännande. Du hittar mer information på www.gardenize.com

Appen finns att ladda ner på App store och Google play!

Get Gardenize in App store
Google-Play